Thursday, October 27, 2011

PUZZLE??

~♥♫♥ Assalamualaikum & Salam Sejahtera ♥♫♥♫

Ini hanya effect gambar yang aku buat sendiri. Actualnya hanya gambar  pernikahan itu sahaja.


Hari tu gambar puzzle yang aku order dah pun sampai kat opis. Aku sangat suka dengan puzzle ni. Masa memula nampak offer tu daripada MyDeal. So ada diskaun 50%, so aku pun ambik peluang yang ada order lah cecepat. Sengaja aku pilih gambar semasa bernikah ni. Gambar ni paling aku suka. So nak buat memori yang lain sikit dari yang lain.

Bila aku beritahu en suami, dia pun setuju nak pasang puzzle ni nanti sesama. Tapi aku kena pastikan yang aku beli frame dulu. Cuba selongkar hadiah2 kahwin yang aku dapat tu, manalah tahu kut ada frame yang sesuai, frame gambar aje adalah dalam 5 buah tapi tkde yang sesuai pun, hmmm maknanya aku kena pergi beli jugak.

1 comments:

Balqis Zulkifli said...

Nak jugak ada gambar puzzle.. =p
Kakak.. Dah follow blog akak tau.. ;)

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design