Saturday, April 21, 2012

Mancing...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera



Pagi ni Mr Nice Guy pergi memancing, aktiviti riadah company dia buat..heee.. Setahu aku MNG tu bukanlah kaki pancing, tp biarlah dia nk mengisi waktu dia. Aku pulak di biarkan di rumah, tak perlu ikut katanya. Nanti hitam kulit tu..kena panas...alahaiii. Gud Luck to MNG, semoga dapat pancing byk ikan ya...

Mengisi waktu lapang, aku bukak blog, saje2 je. Tgk blogger dh berwajah baru pulak. Ni nk masukkan n3 pun dh lain. Aku ni dahlah jarang2 nk masukkan n3. Bila ada cerita je baru rajin..itupun sekali update mahu dua tiga n3 sekali kan...boleh ke nk explore semua yg terbaru ni..haishh...

1 comments:

~AyraScarfHouse~ said...

pssttt..kak, be careful naa..
jangan si dia p pancing yg kat darat sudaa..

hikkkk ;)

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design