Thursday, June 10, 2010

Jalan-Jalan Cari Makan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Yesterday fren of mine called (late evening)



Fren: Yanie, jom pergi makan. Rasa cam nak makan steamboat seafood je.

Me: Oh yeke? Nak makan kat mana?

Fren: Jom kita pergi Tupai-Tupai.

Me: Hurmmm..okaylah.

Hahaha..that short conversations akhirnya membawa kami ke Tupai-Tupai. Walaupun last minit buat keputusan, disertakan hujan renyai-renyai, entah kenapa rasa hati cam ringan je nak pergi ke sana. Alhamdulillah kami sampai juga tanpa halangan. (hehehe..kalau ada pun sesat-sesat sikit je)

Sebelum ni aku pernah juga ke sana, menikmati hidangan western di sana. Sementelah lagi pernah pula sedara membuat majlis perkahwinan di sana. Hmm..tempat yang cantik dan selesa.

Kami menikmati steamboat seafood sehingga penuh perut. Hahahaha..tapi enjoy. Yg paling best...Aiskrim!!!

Harga bagiku cukup berpatutan...

p/s : Rasa nk buat reunion sekolah je kat sini...amacam??

2 comments:

Nobody said...

kat mana nie Yanie?...kasi lokasinya..hehe nanti nak gi la hehehe

Aryanie Ismail said...

Hehehe..Han, ni kat restoran Tupai-Tupai.. Berhampiran Dewan Bahasa Pustaka, KL. MMg best tempat ni..layan steamboat... Awak kan suka jln2 cari mkn ni hehehe

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design