Thursday, August 02, 2012

Blog baru

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sekarang ni sangat busy. Heee dan sekarang ni pun aku dah buka satu blog baru khas untuk segala entri masakan haha kedengarannya sangatlah eksyen kan?

Since sudah ada whatsapp, bulan pose ni citernya tak lain bukan pasal shoppinglah, anaklah, makanan, masakan. Segala2nya kami kongsi. So aku ambil keputusan nak bukak (dh bukak pun) satu blog khas utk segala jenis masakan yang telah aku dan kawan2 cuba. Bolehlah jadi rujukan di masa akan datang. Namun blog tu masih belum dapat dikemaskini lagi sebab aku mengejar masa menyiapkan satu projek yang harus dihantar secepat mungkin...hoooo...bolehke ni? Pasti Boleh!! Insya Allah...

Okay chow dulu..nk minum jelly....opssssssssssss!!

0 comments:

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design