Friday, June 08, 2012

Pertunangan Kasih..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Kasih ni nama samaran kawan aku. Kami berkawan sejak dari kecil lagi. Dari tadika sehinggalah sekarang. Kami juga satu kampung. Kami juga sangat kiyut! hahaha....

5.6.2012 Kasih mengikat tali pertunangan bersama Mr B dia. Kenapa dia tk buat wekend ya? Ramai juga kawan yg bertanya. Aku hanya menjawab mungkin masa cuti sekolah begini dan hari itu yg sesuai utk keluarga lelaki datang ke KL. Aku pun tk tahu sebab sbnrnya. Tak kisahlah asalkan majlis hari itu berjalan dengan lancar.


Aku pada mulanya bercadang nk singgah pada waktu petang selepas pulang kerja sahaja (walaupun majlis sudah selesai) tp Ina memujuk aku utk pergi tengahari. Boleh jumpa sekali katanya. Maka aku pun setuju.

Esoknya Ina kena pulak mengikut hubbynya pergi meeting, maka dia lambat datang. Mujur ada kawan yg lain sudi meneman. Kalau tak mungkin aku dh kena ngorat masa tu (ahaks...)

Apapun sekarang ni Kasih sudahpun menjadi tunangan orang. Aku doakan semoga perhubungan mereka akan berterusan ke acara pernikahan dan seretusnya berkekalan hingga hujung nyawa.

Kasih cantik sgt masa ni....!

0 comments:

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design