Friday, May 18, 2012

nak masak apa ni?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera



Keje tgh byk nih, dateline hari ni tapi aku masih sempat lagi nk hapdet blog aku kan..heee

Sebenarnya tgh buntu nih nak masak apa utk dinner nanti! Sehingga ke saat ni aku tkde idea lagi. Aku aje ke agaknya yg sering menghadapi situasi ini atau ramai orang di luar sana yg mengalami situasi yg sama?

Kadang2 tu dgn bebanan keje yg banyak membuatkan aku terlupa, bila dh nak balik, aiseh baru teringat. Aku kenalah rancang awal sebabnya bahan2 mentah mmg aku tk simpan sgt dalam peti sejuk. Bila terasa nk masak apa barulah aku beli. So apa nak masak??

0 comments:

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design