Tuesday, February 28, 2012

...XOXO..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari Sabtu yg lepas, aku mengikut Mr Nice Guy ke Ampang Point, atau lebih tepatnya Ampang Superbowl. Aku tklah main, sekadar menemani MNG yg ada tournament di sana. Aku hanya mampu tengok jelah kan..sambil2 tu bagi semangat kat MNG.


Hee..pendekkan cerita, siapa sangka group MNG menjadi juara pada hari itu. Tahniah dan aku tumpang gembira. MNG seolah tak percaya aje groupnya menjadi juara. Hahaha cute sungguh mereka bergambar dengan piala masing2 beserta piala pusingan.

Habis acara itu kami pun jalan2 sebentar di sekitar Shopping Mall itu sebelum masuk ke dalam restoran Tarbush untuk makan tengahari. Setelah selesai makan, kami pun terus balik memandangkan meter parkir yang sudah hampir habis masanya..huhu..







0 comments:

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design