Friday, February 24, 2012

..Lunch

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Nota : Jillian ni kat kedai kek Cherry. Kat deretan McDonalds & kedai bunga tu. 

Wah, lama rasanya tak pergi ke kedai Cherry yang terletak di Old Town Petaling Jaya. Hari Rabu yg lepas baru berkesempatan ke sana, seorang rakan sekerja belanja kami makan tghri sempena hari ulang tahunnya. Yang seronoknya kebetulan menunya pada hari itu adalah Mee Kari, Pulut Kuning Kari Ayam. Memang kami dah buat keputusan awal2, kalau menunya pada hari itu adalah spagetthi kami akan makan di tempat lain. Bukanlah maksudnya spagetthi kedai tu tk best cuma aku rasa macam tak best je nk mkn spagetthi hari itu. Memang sedaplah mee kari kat situ..nanti aku nk cuba buat sendiri pulak..jeng..jeng..jeng..

Dan yang paling BEST kat situ adalah lemon jellynya..Walla!!






1 comments:

:::jillian de jill::: said...

kat mana ni?ce bg details... leh aku sekodeng.. macam sedap je

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design