Monday, October 10, 2011

VIRUS!! Again??

~♥♫♥ Assalamualaikum & Salam Sejahtera ♥♫♥♫



LAPPY ku terkena virus!!! Aduhai..virus jenis apa pun aku tak pasti ni haa tapi yg aku tahu mmg habis semua dokumen dalam tu hilang sekelip mata!!

Hwaaa nanges aku mengenangkan segala dokumen dan gambar2 yang ada dalam lappy ku itu. Yang lebih menyedihkan lagi apabila manuskrip aku yang terbaru pun turut sama hangus!! 

Tapi..alhamdulillah aku masih ada copy manuskrip itu di dalam email walaupun yang lama (Terima kasih kepada en suami yang mengingatkan) . At least ada backup, tapi aku kena mulakan semula..whuaaa sangat tension nak perah kepala hotak ni nk mengingatkan semua jalan cerita itu..

0 comments:

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design