Friday, April 22, 2011

Wajah Baru

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Sekali lagi, aku tukar baju blog aku  nih. Rasanya aku paling suka background yang ini. Cukup puas hatilah. Ruangan cerita itu lebih besar, hee..senang sikit nak membaca. Cuma ada sedikit gadget2 tambahan yang dah hilang, nak kena usahakan balik.

Sampailah ke tengah malam aku mengedit background ni. Fuhhh... kena stop, muka tak cuci lagi, gigi pun tak gosok lagi, solat isyak pun aku tak buat lagi. Esok sambung balik. Edit semula apa yang patut. 

Okay nak tdo dah..zzzzzzzzzzzzzz...

0 comments:

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design