Friday, March 11, 2011

Contest ~ 4 Sebab Saya Sayang Dia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Heheha aku pun tidaklah tahu akan adanya kewujudan contest2 cam gini. Adikku yang notty Hanny Esandra telah pun tag aku untuk join contest ni. So layan ajelah yer....


Korang pun kalau nak join masih sempat lagi. Tarikh tutupnya pada hari Ahad bersamaan 20.3.2011. Ha, apa lagi jom cepat2 join. saje gedikz2 kata awien hehehe... Untuk mengetahui syarat penyertaan dengan lebih detail lagi, korang klik je link ni.. Yeaaahhh...terjah.. http://atipepelawien.blogspot.com/

So, back to the contest 4 Sebab Saya Sayang Dia ~~

1 ~ Sebab dia sentiasa menjadi teman setia mendengar luahan hati siang dan malam.
2 ~ Sebab dia sentiasa menemaniku tatkala menonton cerita seram (apabila tiada siapa yang sudi huhuhu) walaupun dia tidak mengerti, dan buat-buat bodoh je di sisiku :-))
3 ~ Sebab dia jadi yang pertama 'menyapa' aku tatkala bangun pagi dan menyambut kepulanganku dari opis.
4 ~ Sebab dia menjadikan diriku begitu berharga..:-))

Ha, okay tak 4 sebab2 aku sayang dia ni? Korang tahu siapa dia ni? Encik Tunang? Heheh En Tunang tentulah aku sayang kat dia. Rasanya 4 sebab itu tak cukup untuk nyatakan kenapa aku sayang dia. 

Sebab di atas tu aku tujukan buat Kucing Kesayangan aku yang telah pergi tinggalkan aku. Sangat sedih. Kenangan bersamanya sentiasa segar dalam ingatan. 

Boleh kan Cik Awien? Si dia tu tidak semestinya manusia..tul tak? heheheh....

Oh lupa..4 orang kawan yang harus di tag..Jeng..jeng..jeng...

Sue
Han Rahim
Jillian Di Jill
Ayoub Noh


6 comments:

:::jillian de jill::: said...

dah lama sgt tak jengah fb... nnt aku buat...

a.w.i.e.n said...

hehe..tq sbb join..ajk kwn2 lg join..hehe..=)

Hanny Esandra said...

ehehhh..
sangat sweet... :-)
u sporting la kakak.. thnksss..

aryanie said...

Jill ~ okay. join ler..suka2..
Awien ~ cecamer dear
Hanny ~ hahaha..layan..cecamer dear

sue onn said...

haha3..telah ditag..adehhh masanya sangat2lah mencemburi. Bila nak jwb nie..simpan sampai hujung bulan boleh tak? ahaksss

aryanie said...

sue ~ hehehehe.. sajer ler gedikz2..

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design