Thursday, July 15, 2010

You Are The Champion - Wakaka Crew

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Semalam pukul 9.30mlm dah tercongok depan TV, tak sabar nak tengok final Showdown. Final battle between -  Wakaka Crew, Giller Battle Crew & Floor Fever. Ketiga2 group ini memang bagus but of coz adat pertandingan ada kalah dan menang.

And for me, from the begining (not really beginning lorh, missed 2-3 episode hehhe) suka pada Wakaka Crew tu. Mungkin sebab ada Alam kan (pemenang rancangan so you think you can dance).
Suka sangat tengok gerak tari dorg..sangat lincah!

Yang paling best masa showdown battle tu - antara GBC & Wakaka Crew. No doubt both groups really impressed me with their skill but for me Wakaka is still the best!!

And finally, bila keputusan diumumkan..yaeahh cayalah wakaka..sungguh berbaloi dengan usaha korang.

To GBC & FF - apapun you guys mmg terbaekk!!!

Pssttt : Agaknya siapa yang terpilih untuk Teater Muzikal Terima Kasih Cinta ya. Tunggu...next year (^_____^)

0 comments:

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design