Monday, May 24, 2010

Team Building at Anjong Kilau Jeram Charandong

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Sepanjang minggu lepas, jadualku padat sungguh. Dengan berpindah tempat kerja yang baru (only workstation changed, yet still in the same company hahaha) and the team building organized by training department...bz weh!


But then, aku rasa seronok sangat sebab dapat lari dari suasana kota yang terasa menyesakkan! Dua hari dlm hutan tu, mmg terasa nyaman. Dengan suasana yg sejuk, ditemani unggas2 dan yang paling best air terjunnya. Dan juga satu tanda yang aku bawa hingga ke hari ini. Nk tahu apa dia? Gigitan pacat! Memang tak sedar bila pacat tu hinggap di kaki. Bila pulang terjun ke dalam sungai, tahu2 nampak seekor pacat yg kekenyangan. Sampai sekarang kesan lubang gigitan pacat masih berbekas dan gatal2..adusss...!!



Sebenarnya ini bukanlah kali pertama aku menyertai aktiviti tracking begitu. Dari mula menjadi peserta sehinggalah menjadi trackers (betul ke spelling ni?) aku sudah mula berminat bermain dengan alam semulajadi.

Ada cadangan nk panjat gunung kinabalu hehehe..tapi ada ke stamina?

3 comments:

Nobody said...

amboi2 enjoy sakan ye dia heheh

Iriszz Joe said...

hai kiyut~

maybe on june saye pun aderr Team Building ni kat PD..

tapi.. tak tau lerr jadi ke tak..

Aryanie Ismail said...

haaha..Han, enjoy lah juga sambil release tension

Kiyut~ bestnya...

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design