Sunday, May 30, 2010

Nak Lepaskan Geram

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari ini aku nk lepaskan gerammmm!!!!! Sakit hati bab lappy aku wat hal lagi. Hari tu dh pesan pada kawan, reformat lappy tu masukkan OS W7. Katanya okay. Bila aku dapat semula lappy aku tu (beberapa hari kemudian) pun tkder apa yg berubah pun still guna Win XP. Adoiii..sabar jelah. Guna ajelah dulu. Siap berpesan jgn upgrade apa2. Kita pun ok jelah.

Tghri tadi...nk apply alliance online. So download adobe. Muat turun berjaya tapi keluar satu skrin windows error! Ah..sudah!!!!

Memula tu masih okay lagi. Bila buka balik terus skrin jadi hitam and now..langsung tkleh nk on...warghhhhhhhhhhhhh......

Manuskrip masih ada 2 lagi yang harus disiapkan:-

1) Pelangi Kasih ~ Manuskrip dh siap hanya tinggal nk kemaskini apa2 yg patut.
2) Tunjuk Ajarku Sifu ~ Manuskrip ni masih suku baru siap.

Warghhhhh...kalau camni camner azam tahun ni konon nk siapkan sekurangnya2 2 manuskrip ni nak tercapai??????? Alahai....

Wargghhh..tk tahu nk pk dh...bengang sesangat ni...calooooooooo!!!!!!!!!

4 comments:

Iriszz Joe said...

kiyut..

elooo.. pi bawak kedai laa beb.. saye lau bab2 ni mesti terus suh bebudak IT tlg..kita ni bukannyerr tau sgt..

kdg lau suh kwn camni lerr.. hurmmm.. last2 kita yg sakit ati..

Aryanie Ismail said...

Tulah pasalnya kiyut. Kwn kita ni IT juga tapi dia lebih kepada hardware. Ingat senanglah minta tolong kat member kan...

Iriszz Joe said...

dah tu nak wat perrr lak tu..? cian awak.. mmg lerr.. lau lappy takde nyawe kita laks yg sengal..

sabr yerr keliwin.. hik3..

Aryanie Ismail said...

Kita ank minta tolong kwn yg pandai It jugak tgkkn dulu. n survey rega camner kan...

kesian kita..

Kita kat office tu tkder orang IT..selalu kita panggil outsource. Tk biasa pula dgn budak2 tu.

erk? keliwin hahahaha....

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design