Thursday, December 17, 2009

Rock Star Nite




Assalamualaikum


Company dinner dh pun berlalu hampir 2 minggu lalu namun kepenatan masih terasa. Ingatkan senang jadi komiti nie..tapi fuh..mencabar juga. Nak2 bila jumlah komiti tu sikit je. Company baik hati bagi cuti halfday tapi aku lepas habis keje..balik rumah jap..packing baju nk pakai mlm tu, makan n terus je menggerakkan kete ke Grand Dorsett Subang Hotel (aka Sheraton Hotel). Alhamdulillah semuanya berjalan lancar walaupun ada sedikit kelam kabut..tapi feedback suma enjoy dgn telatah Helmi D'Gimmick. Malam tu berlari ke sana sini sampai kaki pun naik kejang..baru je sesuap mkn, buat keje sikit..tup2 balik ke meje..pinggan dh kena kemas! hampeh tul...


Tapi yg seronoknya..bole pula terjumpa kawan sekolah lama (kebetulan keje technician dgn event company yg kitorg pilih)

Apapun mmg seronok sbb nasib aku baik mlm tu dapatlah 2nd grand prize. Memang berbaloi!
"Inilah gaya aku kononnya nk jadi Rock Star! Tapi gaya cenggini posing dlm bilik je. Kat luar aku muslimah sejati..hehehe..."      
               

Gaya Helmi D'Gimmick yang mampu membuatkan semua tetamu pecah perut dengan telatahnya. Thanks Helmi! You're the best!

0 comments:

 

Aryanie Aleem Template by Ipietoon Cute Blog Design